Terras windschermen gekocht

Een maand geleden kwam een werknemer met een goede tip. Zo adviseerde hij mij om Terras windschermen te kopen. Hierdoor komen er niet alleen meer gasten op het terras zitten, maar ze zitten ook een stuk comfortabeler. Ik was daarom op internet aan het kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal website met elkaar te hebben vergeleken kwam ik uit bij Xterior. Het bedrijf beschikt over een groot assortiment en daarnaast zijn ze ook nog eens super voordelig. 

Echt tevreden

Op de website staat het telefoonnummer waar ik vervolgens heen heb gebeld. Ze staan mij erg professioneel en prettig te woord. Ik heb vervolgens gevraagd of ze een offerte konden maken en dat was geen enkel probleem. De volgende dag kreeg ik per mail de offerte erg snel als je het mij vraagt. In de offerte stond alles duidelijk omschreven. Wat betreft de kosten viel het reuze mee en dat gaf ook de doorslag om het voort te zetten.

Het plaatsen was erg gemakkelijk. Dezelfde dag nog waren ze klaar. Je kan duidelijk zien dat ze dit vaker doen. Alles word professioneel afgewerkt en daarom vind ik het ook echt een aanrader!