Snelle compensatie vertraging Ryanair gekregen bij Airline-Refund

Ik ben twee weken geleden samen met mijn moeder op het internet op zoek gegaan naar compensatie bij vertraging Ryanair. We gingen hier op het internet op zoek zodat we een bedrijf zouden vinden die ons goed kon helpen met het verkrijgen van een vergoeding door de vluchtvertraging die onze vlucht had opgelopen.

De website van Airline-Refund

Nadat we een tijdje hadden gezocht op het internet naar compensatie bij vertraging Ryanair kwamen we terecht op de website van Airline-Refund. De website van het bedrijf is erg goed en erg overzichtelijke. Op de website kan je super veel informatie vinden over het bedrijf en wat het bedrijf voor jou kan betekenen.

Erg goed geholpen door Airline-Refund

De informatie die op de website stond sprak ons super erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen met het bedrijf. We werden erg goed en vriendelijk geholpen. We werden constant op de hoogte gehouden van de actuele stand van zaken. We hebben binnen een week een vergoeding gekregen voor de vertraging die onze vlucht had opgelopen. Daarom zijn wij ook erg tevreden over Airline-Refund. We raden het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een bedrijf die hulp biedt met het verkrijgen van een vergoeding.