Rouwstuk uitzoeken voor onze opa

Een rouwstuk uitkiezen is erg lastig. Nadat mijn opa kwam te overlijden wilde ik dit ook voor hem kopen. Hij is zelf altijd bezig geweest in de bloemen en nadat hij met pensioen ging, sprak hij er nog over. Dan kun je ongeveer wel nagaan hoe intensief hij hield van een prachtig mooi boeket. Toen hij met pensioen ging kwam hij iedere week met een schitterend bos bloemen terug voor onze oma. Iedere week weer een ander boeket samen laten stellen en dat was prachtig om te zien.

De dag dat mijn opa kwam te overlijden was dan ook een zwarte dag in de geschiedenis van ons. Het verdriet voor ons was intens en dan sprak ik nog niet over mijn oma. Zij zou namelijk geen bos bloemen meer krijgen en dat was hartverscheurend.

Rouwstuk

Een passende rouwstuk gezocht

Hierdoor hebben wij er toen voor gekozen om voor ons opa een passende maar unieke rouwstuk te gaan zoeken. Bij diverse bloemisten zijn wij geweest. Echter vonden wij geen stuk wat aansloot bij onze opa. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om onze zoektocht op het internet voort te zetten.

Gelukkig hebben wij het online wél kunnen vinden en dit hebben wij direct besteld. Een uniek rouwstuk die onze opa geheid mooi zal vinden.