Ook veilig mailen avg?

De AVG heeft het er voor een bedrijf niet makkelijker op gemaakt, veilig mailen AVG is zo makkelijk nog niet. Je moet tegenwoordig namelijk rekening houden met de privacy van de ontvanger van je mail. Je mag meer niet dan wel en dat dwong me om naar een veilige oplossing te zoeken.

Kopzorgen

En dat is dan ook de reden waarom ik op zoek ben gegaan naar een product dat me daadwerkelijk de kopzorgen die de Algemene Verordening Persoonsgegevens me gaf uit handen nam. Een product dat veilig is voor mijn klanten maar ook makkelijk in gebruik is voor mezelf. Een product dat ik eenvoudig kan corrigeren als er bij het verzenden toch iets mis gaat. Maar ook een product dat ervoor zorgt dat alleen de juiste persoon de gevoelige informatie in kan zien. 

Verkocht

Gelukkig kwam ik op de website van smartlockr terecht en las ik over de beveiligingsopties die ze aan de mail gaven. Ik besloot het te testen en was meteen helemaal verkocht. Deze oplossing heeft me niet alleen een hoop zorgen uit handen genomen, maar me ook al heel veel tijd bespaard. Echt een aanrader dus!