Nette Van Lier herenschoenen

1 min read

Mijn oude donkerblauwe kostuum was toe aan vernieuwing. Nadat ik goed ben geslaagd met een mooi maatpak had ik daar natuurlijk ook nette Van Lier herenschoenen bij nodig. Ik vind dit merk altijd heel erg fijn zitten en daarom ben ik opzoek gegaan naar deze schoenen.

Online

Normaal zou ik nooit overwegen om schoenen online te kopen, maar bij de Van Lier herenschoenen kon dit natuurlijk niet fout gaan. Ik heb het internet afgestruind en kwam terecht op de website “van Bommel”. Op deze website hadden ze een groot aanbod van Lier herenschoenen. Ik wist al ongeveer welke kleur ik zocht voor bij mijn pak en daar hadden ze ook weer genoeg keuze van. van lier

Na wat gezocht te hebben kwam ik op een mooie nette herenschoen. Dit moesten ze worden! Ik kon de schoenen heel simpel bestellen en ik werd door het bestel proces geholpen. Een e-mail ter bevestiging werd naar mijn mail gestuurd en daar stond ook mijn betalingsbevestiging in.

Een aantal dagen later werd er op de deur geklopt en het was mijn bestelling! Ik heb de doos gelijk opengetrokken en de schoenen aangedaan. Zoals ik al zei er is nooit wat mis met Van Lier schoenen en deze keer dus ook niet!

More Stories