Ik koop enkel nog dames leren jassen via internet!

Ik ben al jaren gek op dames leren jassen. Maar ik merk de laatste jaren dat de kwaliteit soms te wensen over laat. Mijn nichtje raadde me aan om eens op internet te kijken, omdat je er heel wat meer modellen en uitvoeringen kunt vinden. Ik heb een heel leuke dames jas in leer gevonden. Ik heb voor beige gekozen: deze zal ik zowel in de zomer als in de winter dragen, dat is zeker!

Chique Italiaans design


De jas is heel mooi gecentreerd en heeft daardoor een perfecte pasvorm. Hij straalt elegantie en allure uit. Mijn jas is gemaakt van lamsleer en heeft een bijzondere afwerking: hij geeft een doorleefde indruk. Dit vind ik heel erg mooi. Twee borstzakjes en twee grote steekzakken zijn perfect om een paar spullen mee te nemen. Het kleine opstaande kraagje geeft aan de jas allure! De rits gaat mooi tot boven dicht zodat ik geen kou meer heb aan de hals. Hij staat perfect op mijn jeans of op een korte rok. Volgens mij ga ik deze jas ongeveer dagdagelijks dragen!