Klik hier voor een vakdocent vacature

1 min read
vakdocent vacature

Klik hier voor een vakdocent vacature. Wat is een vakdocent nou eigenlijk? Een vakdocent is een docent die zich heeft gespecialiseerd is in een bepaald vak. Vaak heb je op een school docenten die meerdere lessen geven. Op een basisschool krijg je altijd te maken een docent die meerdere lessen geeft. Vaak is de gymdocent wel een vakdocent, maar dit is niet in alle gevallen zo. Op de middelbare scholen, mbo, hbo en de universiteit krijg je vaak te maken met vakdocenten. Denk hierbij aan een muziekdocent, gym docent, techniek docent en nog veel meer. 

Opleiding

Vakdocent vacature 

Bij het talentenhuis is nu een vacature om vakdocent te worden beschikbaar. Welke lessen geeft een vakdocent? Je kunt voor de volgende lessen vakdocent worden: Muziek, gym, techniek en kunst. Je kunt niet zomaar een vakdocent worden. Om een vakdocent te worden moet je ervoor opgeleid zijn. 

Wat is een gymdocent precies?

Een docent gym ook wel een docent LO genoemd is een leraar die de gymlessen verzorgt in het voortgezet onderwijs op de basisschool. Tijdens de eerste 2 jaar van de basisschool krijgen de leerlingen les van hun vaste leerkracht.