Klaar voor de arbeidsmarkt met Fabius opleidingen

Bij Fabius opleidingen kun je studies volgen die je klaarstomen voor de arbeidsmarkt in de kantoorpraktijk. Van cursussen basiskennis calculatie en basiskennis boekhouden tot opleidingen voor secretaresse of commercieel administratief medewerker kun je allemaal vinden bij Fabius opleidingen. De duur van de opleiding verschilt per opleiding en ook de prijzen kunnen verschillend zijn. In sommige gevallen kun je wel een deel van de kosten voor de opleidingen terugkrijgen van de belastingdienst. Bij Fabius opleidingen haal je een diploma dat vergelijkbaar is met mbo niveau.

Wekelijkse lessen en re-integratie

Je volgt bij Fabius opleidingen een dagdeel per week een les die 2,5 of 3 uur duurt. Bij re-integratietrajecten of omscholingstrajecten is het ook mogelijk om opleidingen versneld te volgen. Dan heb je twee keer per week les. Alle lessen beginnen of om 9 uur in de ochtend of om 7 uur in de avond. De lesdagen verschillen per locatie. Er zijn 50 leslocaties van Fabius opleidingen, dus vast wel eentje bij jou in de buurt. Dan hoef je niet lang te reizen met de trein of de auto. De re-integratietrajecten worden op minder locaties gegeven, maar nog steeds op voldoende plekken om niet te ver weg te zijn.

Voordelen van Fabius

Een studie van Fabius opleidingen volgen levert je natuurlijk een mooi diploma op. Omdat je wekelijks klassikale lessen hebt, blijf je gemotiveerd om je werk te doen. Bij een thuisstudie moet je bijvoorbeeld veel meer zelfdiscipline hebben. Bovendien is er in de klas voldoende persoonlijke aandacht die thuisstudies niet hebben. En je hebt maar één les, dus genoeg tijd om de rest van je week naar eigen wensen in te vullen. Kijk op de website voor alle opleidingen en mogelijkheden.