Internet op de camping

Iedereen kent het wel, u gaat op vakantie en wilt graag internet, daarom hebben wij nu internet voor op de camping geïntroduceerd. Nou is het vaak in een hotel niet echt een probleem om goed internet te hebben, op de camping is dit een stuk lastiger. Hier is vaak maar een centrale plek waar u wifi heeft en omdat er maar een plek is zijn hier de hele dag door veel mensen. Doordat er zoveel mensen op af komen zijn er te veel mensen verbonden met het internet en kunt u dus niet op het internet. Wij hebben nu een pakket waarmee het geen probleem meer hoeft te zijn. U heeft namelijk internet op de camping. Nou hoor ik u al denken, dit zal wel erg duur zijn. Dit is niet het geval. Dit is een vaste prijs voor onbeperkt internet. Internet op de camping zonder dat u een onverwacht hoge rekening thuisgestuurd krijgt. Dat wil toch iedereen?!

Mijn ervaring met internet op de camping

Ik ben zeer tevreden met het pakket internet op de camping. Ik zag iedereen met de tablet onder de arm naar het algemene wifi punt lopen. Ik zat heerlijk met mijn tablet een film te kijken voor mijn tentje.