Geef het meest ontspannende cadeau in de vorm van een wellnessbon van Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Ben je op dit moment op zoek naar een cadeau voor je dochter, moeder, vriendin of collega? In dat geval is een wellnessbon van Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen altijd een goed cadeau. Je hebt de keuze uit cadeaubonnen in verschillende bedragen, zodat er ok voor jouw budget een passende bon te bestellen is. Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen ligt centraal gelegen in Nederland en hierdoor uit alle uithoeken goed bereikbaar. De spa is van maandag tot en met donderdag geopend tussen 11.00 uur en 23.00 uur, op vrijdag en zaterdag tussen 11.00 uur en 24.00 uur en op zondag tussen 11.00 uur en 23.00 uur.

Waardebon sauna

Kies voor een bon of een van de arrangementen Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Naast dat je in de webshop van Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen een wellnessbon kunt bestellen, heb je ook de keuze uit verschillende arrangementen in verschillende prijsklassen. Het cadeau wordt met brochure en in een leuke verpakking verstuurd, zodat het cadeau extra feestelijk kan worden gegeven. Bekijk eens de webshop van Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen en ontdek de mogelijkheden die er zoal zijn met een cadeaubon of arrangement.

Diverse behandelingen

Een breed scala aan behandelingen bij Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is van alle gemakken voorzien. Zo kan er met de cadeaubon gebruik worden gemaakt van een van de sauna’s, baden, diverse beauty behandelingen, de hammam, rhassoul, een ontspannende massage of een opgieting. Je bezoekt Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen aan de Panovenlaan 3 en voor vragen of meer informatie kun je altijd even bellen of het online contactformulier invullen.