Unieke geboortekaartjes jongens

Ben jij op zoek naar geboortekaartje jongens? Toen ik wist dat ik zwanger was van een zoon, ben ik direct rond gaan kijken voor geboortekaartjes. Ik wilde namelijk graag een kleurrijk kaartje. Niet perse stoer of juist lief. Blauw en groen zijn mijn lievelingskleuren dus ik was erg blij toen ik dit kaartje bij Kisscards zag.

Geboortekaartjes jongens zelf ontwerpen

Geboortekaartjes jongensHet kaartje voldoet helemaal aan mijn wensen smaak en stijl. Ik vond het fijn dat ik de binnenkant helemaal zo kon indelen als ik wilde. Lettertype, kleurstelling etc, ik kon het allemaal zelf bepalen en indelen. Toen ik er mee klaar was, heb ik een proefafdruk aangevraagd om te zien hoe het uiteindelijke resultaat zou zijn. Toen ik alle aanpassingen had gedaan en het kaartje helemaal klaar stond, was het afwachten op de baby.

Enveloppen al eerder schrijven

Toen de baby geboren was, heeft mijn man de laatste details zoals de datum, gewicht en lengte aangepast en de kaarten besteld. De enveloppen hadden we al eerder in huis dus die lagen al geschreven klaar. De kaarten zijn snel geleverd en we hoefden ze dus alleen nog maar in de envelop te doen. We konden ons nieuw dus heel snel wereldkundig maken.