Examentraining wiskunde A havo

Ben jij op zoek naar examentraining wiskunde A havo? Dan heb ik een goede tip voor je! Kijk maar eens op de site van Ex(s)amentraining. Ik ben zelf lerares wiskunde en wij werken al een tijdje samen met deze organisatie. Regelmatig heb ik leerlingen in de klas zitten die wiskunde A een moeilijk vak vinden. Vooral wanneer de eindexamens eraan komen kunnen ze wel wat extra hulp gebruiken. Ik stuur ze dan altijd door naar Ex(s)amentraining.

Examentraining wiskunde A havoIk kan deze examentraining wiskunde A voor havo aanraden

Je kunt hier een tweedaagse examentraining wiskunde A voor havo volgen. Je krijgt les van een ervaren docent die al jaren voor de klas staat. Hij weet dus precies wat de lastige onderwerpen zijn en schenkt hier extra aandacht aan. Ook leggen ze op een leuke, vlotte manier uit en hebben ze tijd om echt persoonlijke aandacht te geven. Ingewikkelde opgaven worden uitgebreid uitgelegd en zo vaak mogelijk herhaald. In de praktijk blijkt dat de leerlingen hier enorm veel profijt van hebben en dat de kennis ook echt blijft hangen.

Heb jij ook moeite met wiskunde A en wil je graag examentraining voor havo volgen? Kijk eens op de website, hier vind je meer informatie en kun je jezelf direct inschrijven.