Een betere verhuur van vergaderzalen

2 min read

Als u vergaderzalen heeft kan het lastig zijn om deze op de best mogelijke manier in elkaar te zetten. Zo komen er erg veel technische aspecten kijken bij het zelf maken van een systeem dat goed werkt voor de verhuur. Gelukkig heeft mice operations daar een oplossing op bedacht. Zij hebben namelijk een reserveringssysteem vergaderzalen ontwikkeld wat erg eenvoudig is om te gebruiken en daarnaast ook echt beter resultaten oplevert. Een van de grootste voordelen van het systeem is dat het mogelijk is direct een online offerte te sturen naar de klant, of zelfs een vaste prijs te noteren waarna akkoord van de klant deze direct geboekt kan worden.

Veel administratie

Veel verhuurders van vergaderzalen hebben te maken met veel administratie en gegevens die ze bij moeten houden. Denk bijvoorbeeld maar aan bepaalde verzoeken van de klant, of vragen omtrent een specifieke prijs/ vergader zaal. Door gebruik te maken van het systeem van mice operations wordt alles een stuk eenvoudiger bij te houden, doordat er bijvoorbeeld ruimte is in de software om notities en afspraken met de klant bij te houden. Zo kunt u in het reserveringssysteem vergaderzalen direct inzien welke klant bijvoorbeeld een specifieke eis heeft voor zijn vergader ruimte, maar ook of er nog specifieke wensen zijn. Erg handig dus.

Nog veel meer voordelen

Het reserveringssysteem vergaderzalen heeft eindeloze voordelen. Zo is het voor leads veel makkelijker om een boeking te maken, maar ook straalt u een stuk meer vertrouwen uit door gebruik te maken van een software die er goed overzichtelijk uitziet. Klanten zullen eerder geneigd zijn om een reservering te maken aangezien het er betrouwbaar en overzichtelijk uitziet. Als u als verhuurder graag wilt zien wat de mogelijkheden en voordelen zijn van het reserveringssysteem vergaderzalen , dan is het mogelijk dit in te zien via een gratis proefperiode van 14 dagen. Verder biedt de software van mice operations ook mogelijkheden om het op maat te laten maken.