De wasbare luier, hét product van 2021

Lees hier alles over de wasbare luier te koop bij Kidzstore. Op de site zijn de luiers van bamboe met alle toebehoren, zoals inlegvellen, te bekijken. De wasbare luier is iets van vroeger wat weer helemaal terug is, alleen vroeger werd de luier met een veiligheidsspeld gesloten, en moest je de luier uitspoelen en apart wassen. Nu is dat niet meer nodig. De inlegvellen houdt de ontlasting tegen maar laat urine door. De luier hoef je niet te spoelen en apart te wassen. Je moet enkel geen wasverzachter gebruiken, want daar kan het babyhuidje niet goed tegen. Lees verder over de voordelen van wasbaar.

Het past bij Kidzstore

De wasbare luier is een typisch iets wat bij Kidzstore past. De shop staat omschreven als alles voor milieubewuste en duurzame producten voor de baby. Op andere sites is ook prijsbewust opgenomen in de omschrijving. Dat wasbaar beter is dan wegwerp is niet alleen goed voor het milieu maar ook voordelig. De consumentenbond heeft onderzoek gedaan, en de uitkomst is niet te min. Een voordeel is dat het kind eerder zindelijk is dan bij wegwerpluiers. Op een andere site is te lezen dat veel jonge ouders opzien tegen de investering, en daar geven ze het advies om de luiers maat voor maat te kopen.

Kidzstore heeft een groot assortiment

Naast de wasbare luier heeft Kidzstore ook oefenbroekjes en zwemluiers. De levering daarvan kan heel vlot gaan omdat Kidzstore voorraad heeft. Het is leuk om op de site rond te kijken. Alleen al de informatie rond het educatief speelgoed is het lezen waard. Daarna kan je al die informatie checken op onafhankelijke sites, en dan snap je gelijk de opzet van Kidzstore. Je wil het kind toekomst geven, op laten groeien in een schoon milieu, en het zich laten ontwikkelen. Gelukkig zijn er voor ouders veel informatieve sites hoe je het beste voor de kleine kan zorgen. Nadat gelezen te hebben kom je uit bij Kidzstore.