Brandweer opleidingen, dit is allemaal mogelijk bij G4S

2 min read

Ben jij van plan om aan één van de brandweer opleidingen deel te gaan brandweer opleidingennemen, geef je dan op bij G4S trainingen. Hier is het mogelijk om aan zo een training deel te gaan nemen. Deze trainingen worden conform internationale kwaliteitsnormen en maatstaven ontwikkeld en uitgevoerd. G4S is namelijk NEN-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd. Hier bestaat de mogelijkheid om aan heel veel opleidingen deel te nemen.

Allemaal trainingen om de veiligheid te waarborgen. Je leest hier verschillende mogelijkheden om in bepaalde situaties te kunnen handelen. Denk bijvoorbeeld aan een EHBO training. Hier leer je de eerste hulp toe te passen. Maar ja kan bijvoorbeeld ook een BHV cursus gaan volgen. Hier leer je alles wat je bij de EHBO training leert, maar tevens ook om iedereen in veiligheid te brengen, door een gebouw te ontruimen. 

Goede brandweer opleidingen en trainingen voor elk niveau

brandweer opleidingenHet bedrijf waar ik werk stelt veiligheid boven alles. Gelukkig is er nooit iets ernstigs gebeurd, maar daar wil je ook niet op wachten. Voor onze baas was dit genoeg redenen om aan een goede veiligheidstraining deel te gaan nemen. Per afdeling moesten er drie mensen beschikbaar zijn om hieraan mee te doen. Deze keer waren de trainingsdoelstellingen één van de goede brandweer opleidingen die te volgen zijn via G4S. Onze directie mocht zelf de scenario’s bepalen welke er geoefend moesten worden. Tevens zijn er door heel Nederland meerdere vestigingen waar je kunt trainen in reële situaties. 

Eerder had ik al deelgenomen aan een BHV opleiding en was dan ook zeer blij dat ik aan deze opleiding mee mocht doen. Niets is fijner om te weten hoe je moet handelen als er een calamiteit gebeurt. Zoals ik al vaker heb gezegd, je kan het beter voorkomen dan overkomen. Bij G4S zijn veel mogelijkheden. Ook het volgen van een dagopleiding is één van  de mogelijkheden.