Baby en tiener bij Babykoop

Voor baby en tiener zit je goed bij Babykoop. Het aanbod in spullen is er heel divers. Een complete kamer voor je baby of een leuke nieuwe tienerkamer, je vindt hem daar wel. Minstens zo belangrijk als diversiteit in het assortiment is het prijsniveau. En dan met name de prijs/kwaliteitverhouding. In interieurbladen staan vaak ontzettend mooie babykamers en tienermeubelen maar als je vervolgens naar de prijzen kijkt, zakt de moed je in je schoenen. Waarom moet het altijd zo duur? Is dat vanwege het feit dat er een merk aan verbonden is dat veel doet aan adverteren en naamsbekendheid creëren? Dat speelt er zeker in mee, maar het is ook een kwestie van slim inkopen door de detailhandelaar.

Diversiteit

Ben je iemand die niet zo van poespas houdt en een kamer zoekt die rechttoe, rechtaan is? Of houd je juist wel van een uitgesproken stijl en wil je deze doorvoeren tot in de kleinste details? Je wordt meteen enthousiast als je de inspirerende showroom binnen stapt. Creëer een industrieel havenkamertje met lockerkasten en gebrandletterde houten panelen. Meteen na thuiskomst ga je online op zoek naar verweerde, roestige katrollen die de nieuwe kamer van je zoon helemaal af moeten maken. Hieraan gaan jullue straks een kaal lampenpeertje aan een dik snoer bevestigen. Je kunt niet wachten. Maar ook als je gewoon wat simpele meubeltjes zoekt omdat de muren van de kamer al druk genoeg zijn.

De tijd nemen

Word je voor het eerst moeder en ben je nog onzeker over wat voor je kindje het beste is, ook dan voelt Babykoop als thuiskomen. Je krijgt er gedegen advies van iemand die weet waar hij over praat. De derde generatie is inmiddels al de eigenaar van de winkel, dus de baby- en kinderwereld is hen niet onbekend. Wil je bijvoorbeeld de naad van de kous weten over waar een matrasje voor in het ledikant allemaal aan moet voldoen, dan is dat geen onmogelijke opgave. Sterker nog: je stapt de deur uit met een matrasje waarop je kindje veilig en comfortabel zal slapen.