Arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen

1 min read
AOV

De arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen? Is dat eigenlijk wel verstandig om dit alleen te berekenen? Steeds vaker is het mogelijk om via het internet een aanvraag in te dienen. In de meeste gevallen dien je er zelf voor te zorgen dat alle gegevens naar waarheid zijn ingevuld. Op basis daarvan krijg je als het ware een berekening waarin je kunt zien of dat het mogelijk is of niet. Zelf was ik voor een paar dagen terug opzoek naar een ongeschiktheidsverzekering voor mijzelf. Ik ben eind vorig jaar voor mijzelf begonnen en dat is de beste keuze ooit!

Nu wilde ik alleen wel ervoor zien te zorgen dat ik verzekerd ben, mocht ik een ongeluk krijgen. Al zit ik er niet op te wachten natuurlijk, echter zit een ongeluk in een klein hoekje. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van aovzelfregelen.nl.

arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen

De arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen

Hier kun jij je arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen. Het handige hiervan is dat je precies te zien krijgt met de kosten wat je moet betalen. Bovendien ben je vanaf de aanvraag datum, mits het wordt goedgekeurd, ook direct verzekerd. Ik ben in ieder geval onwijs tevreden met deze goede service.