Advies nodig voor mijn tuin

Eigenlijk wilde ik mijn hele tuin die achter ons huis is gesitueerd op de schop. Onze tuin was duidelijk gedateerd en de struiken en plantenborders waren veranderd in een jungle. De kinderen zijn wat groter dus de zandbak en schommel moesten verdwijnen. Annelaansmatuinen.nl, geeft prima tuinadviezen en helpt je met nadenken over wat voor ontwerp tuin je wilt. Is water in de tuin voor jou aantrekkelijk? Zijn er kinderen en/of huisdieren aanwezig. Wil je een terras in de schaduw of juist in de zon? Ben je gecharmeerd van een strak ontwerp of heb je liever een tuin waar bijen en vlinders een bezoek aan brengen. Vóórdat de tuin helemaal op de schop ging is er een mooi plan bedacht samen met alle leden van het gezin. Iedereen had zijn eigen inbreng. Met die gegevens is dit professionele ontwerpburo voor tuinen, aan de slag gegaan.

Droomtuin verwezenlijkt

Onze droomtuin is na een realistisch, betaalbaar en vooral doordacht plan helemaal geworden wat we voor ogen hadden. Al onze tuinwensen zijn in vervulling gegaan.

Een prachtige vijver, een heerlijk zonnig terras en een klein terrasje in de schaduw zijn een aantal facetten wat aan onze eisen is voldaan. We zijn allemaal heel erg blij met onze nieuwe tuin en gaan komende zomer volop genieten!